vrijdag 27 maart 2020 - 20:30

33e Groninger Studenten Cabaret Festival

Finalistentour

Geweest Prijzen & locatie
  • € 16,00 Prijs
  • € 13,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vrijdag 27 maart 2020 - 20:30

33e Groninger Studenten Cabaret Festival

Finalistentour

De winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft  de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent. ‘’Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart’’.

Na een spetterende finale in de Stadsschouwburg Groningen op 15 november 2019, staan de drie finalisten te trappelen om de rest van Nederland te overtuigen van hun talent. Geniet van cabaret van de toekomst, laat je verrassen door de verscheidenheid aan optredens en beleef een hilarische avond! de tour zal vanaf januari 2020 langs verschillende steden door heel Nederland trekken Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten georganiseerd wordt. Het Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid! Eerdere bekende winnaars van het zijn: Jochem Myjer, Theo Maassen, Ajuinen en Look, Martijn Koning, Kirsten van Teijn en Martijn Kardol.

De deelnemers aan de 33e editie van dit geheel door studenten georganiseerde festival, proberen hun grappen op dit moment nog uit voor de spiegel op hun studentenkamer en aan de bar in hun stamkroeg. Na een intensief traject waarin zij begeleid en gecoacht worden door ervaren mensen uit het vak, gaan de drie talenten die in het najaar van 2019 de finale halen, een tour maken langs de theaters in het hele land. Ben jij erbij als er opnieuw geschiedenis wordt geschreven?

 

33e Groninger Studenten Cabaret Festival Finalistentour
Geweest