vr 3 december 2021 - 14:45 uur

Party Piet Pablo, Love Piet & Sinterklaas

De Mega Sint Show 2021

Geweest Prijzen & locatie

  • De Meerse Grote Zaal locatie
Onze Culturele gasten vr 3 december 2021 - 14:45 uur

Party Piet Pablo, Love Piet & Sinterklaas

De Mega Sint Show 2021

Update 27 november 2021: wij hebben zojuist vernomen dat deze voorstellingen op 3 en 4 december worden geannuleerd vanwege de nieuwe maatregelen.
Kaartverkoop verloopt via externe partij (www.oatickets.nl) en hun voorwaarden zijn van toepassing.
Klik hier voor informatie.


Groot nieuws! De Mega Sint Show is dit najaar weer terug in de schouwburg van Hoofddorp met een splinternieuwe show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet zijn erbij met hun grootste hits. Natuurlijk zijn Sinterklaas, meneer Van Driel en alle andere pieten ook van de partij.

Mis deze show niet en feest mee op de grootste hits zoals De Pieten Sinterklaas Move en Pietenliefde. Een show voor de hele familie, ook voor de allerkleinsten. Na afloop kun je de artiesten in de foyer ontmoeten bij de meet & greet.

Klik hier voor tickets en alle data/tijdstippen.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.


 

Party Piet Pablo, Love Piet & Sinterklaas De Mega Sint Show 2021
Geweest