do 11 maart 2021 - 19:00 uur

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 16,00 Prijs
  • € 13,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Literair do 11 maart 2021 - 19:00 uur

Aaf Brandt Corstius

Welkom bij mijn zielige jeugd

Van 23 april 2020 verplaatst naar 29 september. Ticketkopers hebben op 6 juli 2020 per email bericht ontvangen.
Opnieuw verplaatst van 29 september naar 11 maar 2021. Ticketkopers hebben op 25 sept 2020 per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: 
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Toen Aaf Brandt Corstius zes jaar was, stierf haar moeder, gaf haar vader haar hondje weg en verhuisde het gezin op stel en sprong naar Amerika. Daar begon het zielige deel van haar jeugd, waar ze u welkom bij heet.
Loop de trap af naar de kelder van haar ouderlijk huis en bekijk de dia’s die Aaf uit de verhuisdozen haalt. Kijk jarentachtig-tv met haar, en zie de beroemde wezen en halfwezen die haar inspireerden – van Annie tot de kinderen Von Trapp tot E.T. (Oké, E.T. is een buitenaards wezen en geen wees, maar hij voelt zich wel heel ontheemd.) Is een zielige jeugd een goudmijn voor een schrijver? Of was Aaf toch liever altijd in dat grote, krakende huis in Overveen gebleven, met een lieve, mooie moeder die kookte, feesten gaf, moeiteloos dertig engelenpakjes naaide voor het kersttoneel en haar kinderen elke avond in zachte pyjama’s van Petit Bateau stak?

  • Try-out
  • Cast Tekst en spel: Aaf Brandt Corstius
  • Regie Kiki Jaski
Aaf Brandt Corstius Welkom bij mijn zielige jeugd
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling