vr 20 mei 2022 - 19:30 uur

Alice in Wonderland – De musical (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater / Morssinkhof Terra Theaterproducties

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie vr 20 mei 2022 - 19:30 uur

Alice in Wonderland – De musical (8+)

Nationaal Jeugd Musical Theater / Morssinkhof Terra Theaterproducties

  • Alice in Wonderland is genomineerd voor de publieksprijs beste familiemusical door de Stichting Musical Awards.

Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent. Van de makers van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, voor iedereen vanaf 8 jaar.

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

"Alice is de wervelwind op het podium, ze is echt Alice, ze kon bijna niet beter gecast zijn voor deze rol. Haar stem is als van een engel, zo mooi en heerlijk om naar te luisteren. Ze weet precies het gevoel over te brengen dat ze als Alice voelt, echt heel bijzonder voor zo’n klein meisje. De rest van de cast weet enorm te overtuigen in zang en spel."

Ilovetheater
  • Cast Een grote groep talentvolle kinderen en jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater en Rianne Peterson als de Hartenkoningin.
  • Gebaseerd op de boeken van Lewis Carroll
Alice in Wonderland – De musical (8+) Nationaal Jeugd Musical Theater / Morssinkhof Terra Theaterproducties
Geweest