zo 22 januari 2023 - 14:00 uur

Als het ware speelt

Het Kado, als het ware (6+)

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 11,00 Volwassene
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Kinder en familie zo 22 januari 2023 - 14:00 uur

Als het ware speelt

Het Kado, als het ware (6+)

We zien Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op HET kado. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten… Maar hoe doe je dat nou, wachten? En kan het niet wat sneller?

Het Kado – Als Het Ware is een spannende toneeltrip waar broer en zus elkaar naar hartenlust tarten en verrassen. Er wordt gespeeld met verwachtingen en getoverd met de tijd. Vrij geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot (1952) van Beckett is deze voorstelling een Ode aan het wachten en geschikt voor een ongeduldig publiek vanaf 6 jaar.

  • Het Kado, als het ware is de eerste voorstelling van het nieuwe theatergezelschap Als Het Ware van theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers. Zij produceren eigenzinnige familievoorstellingen waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Prikkelende maatschappelijke onderwerpen worden vertaald naar een absurd-filosofische verhaal; complexe thema’s omgetoverd in toegankelijk theater.

"In de debuutvoorstelling van jeugdtheatergroep Als Het Ware moeten een broer en zus hééél lang wachten op de bezorging van een cadeau. De pogingen van de kinderen om de tijd door te komen levert een geestige aaneenschakeling van incidenten op."

Theaterkrant
Als het ware speelt Het Kado, als het ware (6+)
Koop tickets