wo 16 december 2020 - 19:00 uur

Amsterdam Klezmer Band

Klezmer into the Future

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 21,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 16 december 2020 - 19:00 uur

Amsterdam Klezmer Band

Klezmer into the Future

Al meer dan twintig jaar reist de Amsterdam Klezmer Band de wereld rond. Overal eindigen de optredens onontkoombaar in een groot dansfeest. De band staat internationaal in hoog aanzien als brenger van onorthodoxe, vernieuwende en aanstekelijke klezmer.
De zeven musici komen van de straat en van het conservatorium. Die dubbele basis is terug te vinden in de muziek, waarin subtiliteit, virtuositeit en originaliteit gepaard gaan met de behoefte om een lekker feestje te bouwen. Want dat is nou eenmaal wat klezmer doet: het is feestmuziek, Joodse bruiloftsmuziek, met die onmiskenbaar Oost-Europese insteek.
Verwacht vanavond virtuoze blaaspartijen en humoristische en weemoedige liederen.

  • Muzikanten: Jasper de Beer (double bass, backing vocals) Job Chajes (alto saxophone, raps) Alec Kopyt (vocals, percussion) Gijs Levelt (trumpet) Joop van der Linden (trombone, percussion, backing vocals) Janfie van Strien (clarinet, percussion) en Theo van Tol (accordion)

“Een van meest swingende bands uit Nederland. Het septet tourde de hele wereld over en nam in 20 jaar, 15 CD’s op. Daar kan nu het prachtig nieuwe album Fortuna aan worden toegevoegd”

Music Frames

“Een zeer interessant album”

Maxazine
Amsterdam Klezmer Band Klezmer into the Future
Koop tickets