vr 25 juni 2021 - 20:30 uur

Amsterdams Kleinkunst Festival – AKF Sonneveldprijs

Halve Finalistentournee 2021

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 16,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vr 25 juni 2021 - 20:30 uur

Amsterdams Kleinkunst Festival – AKF Sonneveldprijs

Halve Finalistentournee 2021

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Van der Laan en Woe. Yentl en De Boer. Glodi Lugungu. Rosa da Silva. Stefano Keizers. Ze hebben allemaal minstens één ding gemeen: ze wonnen de AKF Sonneveldprijs en wisten een succesvolle (theater)carrière op te bouwen. Toch zijn ze ook ontzettend verschillend. De een maatschappijkritisch, de ander meer gefocust op grappen, bizarre verhalen of juist mooie liedjes.
Het Amsterdams Kleinkunst Festival begeleidt aanstormend talent naar hun kleinkunstcarrière. De Halve Finalisten van de AKF Sonneveldprijs touren daarom nu door het land. Ze zijn er klaar voor om de theaterzalen te veroveren. Dit wil je niet missen, al was het maar om later te claimen dat je ze als eerste live hebt gezien.

  • Yentl en De Boer (24 feb 2021). Glodi Lugungu (7 jan 2021). Rosa da Silva (25 sep 2020).
Amsterdams Kleinkunst Festival – AKF Sonneveldprijs Halve Finalistentournee 2021
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling