vr 7 februari 2020 - 20:30 uur

Angela Groothuizen

Lueke Binge

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,75 Prijs
  • € 15,75 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert vr 7 februari 2020 - 20:30 uur

Angela Groothuizen

Lueke Binge

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 16 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters volwassen zijn, is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen viert Angela hun 25-jarige bestaan in de theaters. Alleen: Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts! Maar toch, hoe nu verder de komende dertig jaar? Moet het roer niet radicaal om?

In ‘Lueke Binge’ bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller pakt je bij de kladden met een prachtig verhaal en wondermooie nieuwe liedjes die je in je kern raken.

“Groothuizen is een zeldzaam innemende en vakkundige zangeres van het betere Nederlandse lied. Onder andere het bloedmooie 'Vinkeveen' waarmee ze de Annie M.G. Schmidtprijs 2012 won…”

De Stentor

“Haar van nature dramatische en licht hese stem, met een karakteristiek timbre en een vol geluid komt goed tot zijn recht.”

NRC
  • Regie Wimie Wilhelm
Angela Groothuizen Lueke Binge
Geweest