woensdag 19 februari 2020 - 20:30

Arjan Kleton

Met de fles groot gebracht

Geweest Prijzen & locatie
  • € 17,50 Prijs
  • € 15,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst woensdag 19 februari 2020 - 20:30

Arjan Kleton

Met de fles groot gebracht

Als je tijdens een goede avond doorzakken je grootste geheimen aan de bar verteld hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan.

Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot “na sluit” mogen blijven hangen omdat ze hem kennen. De barman die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord… Maar weet jij het zelf nog?

  • Publieksprijs Talent Award op het International Comedy Festival Rotterdam (2015) en finale Utrechts Cabaret Festival (2016) en Leeuwarder Cabaret Festival (2018).
  • Na het spelen van zijn voorstelling zal Arjan Kleton cocktails maken voor zijn publiek. Een unieke afterparty in de foyer om uw avondje uit compleet te maken.

 

fragment vorige voorstelling

"Arjan is een sympathieke kerel, lekker rechtdoorzee, een amusante verteller... Daarom lukt het hem makkelijk om het publiek voor zich te winnen. Maakt contact met de toeschouwers en is niet bang om het gesprek aan te gaan. Hij voelt zich duidelijk thuis op het podium. "

Juryrapport International Comedy Festival Rotterdam 2015
Arjan Kleton Met de fles groot gebracht
Geweest