di 1 juni 2021 - 20:00 uur

Bas Birker

BELG - Tegen wil en drank

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst di 1 juni 2021 - 20:00 uur

Bas Birker

BELG - Tegen wil en drank

Deze voorstelling is verplaatst van 12 jan 2021 naar 30 maart 2021. Ticketkopers hebben op 18 dec bericht van ons ontvangen per email.
Deze voorstelling is verplaatst van 30 maart 2021 naar 1 juni 2021. Ticketkopers hebben op 22 maart bericht van ons ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker (1979) wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. Dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg.

Een Antwerps lief, een Belgisch paspoort en een perfect tweetalig kind verder, trekt Bas voor één keer terug naar zijn geboorteland om verslag uit te brengen. Want hoeveel liefde hij ook voelt voor stoofvlees met frietjes, Belgische kunstschilders en architectuur vandenAldi, de helft van de tijd is de haat voor zijn nieuwe vaderland groter. ‘BELG’ is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel, een dagboek dat vertelt over 10 jaar proberen te integreren, zonder ooit echt ergens bij te horen. Maar geaccepteerd of niet, volgens zijn paspoort is Bas Birker nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank.

  • Uit op de Dag

“Zijn nieuwe show ‘JE MOEDER!’ is grappig, scherp en slim”

Focus Knack

“Topklasse”

Gazet van Antwerpen

“Misschien wel de beste pure stand-upcomedian van Vlaanderen”

De Standaard
Bas Birker - Rode Kruissticker
Bas Birker BELG - Tegen wil en drank
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling