do 10 maart 2022 - 20:15 uur

Bonita Avenue

Hajo Bruins, Willem Voogd, Marieke Giebels, Oda Spelbos en Marijn Klaver

Geweest Prijzen & locatie
  • € 27,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel do 10 maart 2022 - 20:15 uur

Bonita Avenue

Hajo Bruins, Willem Voogd, Marieke Giebels, Oda Spelbos en Marijn Klaver

De voorstelling is wegens ziekte van één van de acteurs helaas geannuleerd. Ticketkopers hebben op 9 mrt 2022 bericht ontvangen per mail. Indien wij in het bezit zijn van je mobiele nummer ontvang je tevens een sms bericht. 


Theaterbewerking van de internationaal bejubelde debuutroman van Peter Buwalda Bonita Avenue waarvan meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Van de makers van de zeer succesvolle theatervoorstelling Turks Fruit.

In het spannende familiedrama Bonita Avenue sleept een vooraanstaand gezin na de vuurwerkramp in Enschede elkaar mee tot een onthutsend einde.Geheimen, leugens en verraad buitelen over elkaar heen totdat ze met een denderende knal tot ontploffing komen.

Siem Sigerius, wiskundige, oud-judoka en Rector Magnificus van universiteit Tubantia heeft een indrukwekkende staat van dienst en dito gezin. De vuurwerkramp in Enschede is de voorbode van een explosie binnen het gezin. Terwijl zijn carrière tot grote hoogte stijgt, zakt Siem privé steeds verder weg in een modderpoel van leugens en bedrog. Wat houden zijn kinderen geheim? Wie kan hij vertrouwen? Stukje bij beetje krijgt het wurgende lot Siem en zijn gezin in haar greep.

"Duizelingwekkende kettingreactie"

de Theaterkrant

"Aanrader voor zinderende avond"

8Weekly

"Ontketende Hajo Bruins als diabolische vader"

NRC
  • Regie Hanneke Braam
Bonita Avenue Hajo Bruins, Willem Voogd, Marieke Giebels, Oda Spelbos en Marijn Klaver
Geweest