di 1 juni 2021 - 20:15 uur

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort

Enkele Reis

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 28,25 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel di 1 juni 2021 - 20:15 uur

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort

Enkele Reis

Deze voorstelling is verplaatst van 4 april 2020 naar 1 juli 2021.  Ticketkopers hebben op 7 juli 2020 per mail bericht ontvangen.


Belangrijke informatie voor als je nog geen tickets hebt: 
Voor deze voorstelling zijn binnen de 1,5 meter capaciteit tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Je gegevens worden na de speeldatum verwijderd. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in een thrillerkomedie!

Lex Passchier, bekend van tv-series als ‘Moordvrouw’, ‘De 12 van Oldenheim’ en zijn eigen Thriller Theater, schreef deze intrigerende voorstelling die gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives.

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens, maar zodra hij arriveert ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen die niemand voor mogelijk had gehouden. Alles blijkt steeds weer anders dan gedacht en hoe het afloopt is tot aan het verrassende einde toe, niet te voorspellen.

  • Om 19:30 uur geven Lex Passchier (acteur en scenarioschrijver) en Katja Brenninkmeijer (artistiek leider De Meerse) een gratis inleiding op deze voorstelling. Klik hier om te reserveren
  • Cast Bram van der Vlugt, Trudy Labij, Wieteke van Dort en Florence Vos Weeda
  • Regie Bruun Kuijt
Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort Enkele Reis
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling