zo 20 september 2020 - 14:00 uur

Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat

Geweest Prijzen & locatie
  • € 19,50 Volwassene
  • € 19,50 Kind
Exclusief max. € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Kinder en familie zo 20 september 2020 - 14:00 uur

Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat

Van redden krijgt Brandweerman Sam nooit genoeg… de held van de buurt is weer terug! Het immens populaire kinderidool komt naar De Meerse met een spiksplinternieuw vlammend verhaal! Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

  • Vanaf 2 jaar
  • Kom verkleed! Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar De Meerse te komen

    note 14 september 2020: in onze gids staat foutieve prijs vermeld (€ 17,50), de juiste prijs is € 19,50

Brandweerman Sam Live! - De Verloren Piratenschat
Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat
Geweest