za 27 maart 2021 - 20:30 uur

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 16,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst za 27 maart 2021 - 20:30 uur

Cabaretpoel

Vier keer leuk!

Deze voorstelling stond op 16 mei 2020 en is verplaatst naar 27 maart 2021 van Het Oude Raadhuis naar Kleine Zaal De Meerse. Kaartkopers hebben op 6 juli 2020 via mail bericht van ons ontvangen. Oude tickets blijven geldig. 


Belangrijke informatie voor als je nog geen tickets hebt: 
Voor deze voorstelling zijn binnen de 1,5 meter capaciteit tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Je gegevens worden na de speeldatum verwijderd. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.

 


Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

 

Cabaretpoel Vier keer leuk!
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling