wo 25 mei 2022 - 20:30 uur

Cameretten

Finalistentournee

Geweest Prijzen & locatie
  • € 17,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst wo 25 mei 2022 - 20:30 uur

Cameretten

Finalistentournee

Voorstelling is verplaatst van 4  feb 2022 naar 25 mei 2022. Ticketkopers hebben op 29 jan 2022 bericht van ons gehad.


Klik hier voor alle speeldata van de Cameretten.

Laat je verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers!

De finalisten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

Oud-winnaars van Cameretten zijn o.a.: Brigitte Kaandorp, NUHR (Niet Uit Het Raam), Plien en Bianca, Theo Maassen, Eric van Sauers, Marc-Marie Huijbregts, Klaasen & Sandifort, Ronald Goedemondt, Daniel Arends, Patrick Laureij en Janneke de Bijl.

  • In de finale staan: Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Arts.
  • Thjum Arts heeft zowel de Juryprijs als de publieksprijs gewonnen. De jury over Thjum Arts: “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Hij heeft een bewuste keuze in timing gemaakt die spanning creëert. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement.”
Cameretten Finalistentournee
Geweest