woensdag 12 december 2018 - 20:15

Charley

Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten e.a.

Geweest Prijzen & locatie
  • € 39,50 Prijs
  • € 34,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Musical en show woensdag 12 december 2018 - 20:15

Charley

Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten e.a.

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met dolkomische maar ook prachtige shownummers. Gebaseerd op de bekende komedie ‘De Tante van Charlie’ schreef hij samen met West End en Broadwaycomponist Michael Reed een waanzinnig hilarisch komische musical die niet eerder te zien was. Deze spetterende voorstelling komt naar u toe met een live orkest!

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante, om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem … pardon … háár laten vallen. En als het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella (Anne-Mieke Ruyten) met de échte tante (Vera Mann)!

  • Cast Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander, Aimée de Pater en live orkes
  • Regie Caroline Frerichs
Charley Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten e.a.
Geweest