za 17 december 2022 - 20:30 uur

Chris Verlaan

Man in de Maak

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 18,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst za 17 december 2022 - 20:30 uur

Chris Verlaan

Man in de Maak

Chris Verlaan won met zijn droogkomische en cynische liedjes de harten van het publiek en in 2018 glorieus de Jury en publieksprijs bij Cameretten.

‘Man in de Maak’ is zijn debuutprogramma en Chris kreeg het zwaar te verduren. De première moest een aantal keer uitgesteld worden en Chris moest tot zijn grote ongenoegen veel geduld hebben. De verplichte periodes waarop er niet gespeeld werd deed Chris als theatermaker geen goed. Als mens kwam hij tot rust.

Vanaf afgelopen maart mag Chris eindelijk weer het podium op met ‘Man in de Maak’. Weer die auto in met je spanning en je heimwee, ver weg van je veilige huis. Nog maar weer een zaal vol vreemden vertellen over pijnlijke eerste dates, ongemakkelijke sociale situaties op werk en geluk vinden in het afsluiten van de dag met sushi en Chocomel. Aangevuld met heldere grafieken en warrige liedjes.

  • Reprise

Koop deze voorstelling in een serie:

Alle bekende namen waren ooit aanstormend cabarettalent. Ons theater in Het Oude Raadhuis is bij uitstek geschikt voor beginnende cabaretiers. Kom kijken naar de toppers van de toekomst.


Van € 56,- voor € 48,50 incl. drankje
KLIK HIER OM DEZE SERIE TE KOPEN.

Chris Verlaan Man in de Maak
Koop tickets