za 25 februari 2023 - 20:15 uur

Conny Janssen Danst

Framed

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 24,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Dans za 25 februari 2023 - 20:15 uur

Conny Janssen Danst

Framed

In FRAMED zien we verschillende levens in de stad: ieder in zijn eigen ritme en routine, ieder met zijn eigen verlangen. Dans, filmbeelden en muziek creëren een gezamenlijke wereld.

In de nieuwste voorstelling van Conny Janssen Danst observeren we twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Via filmbeelden en livedans zien we slices of life en zoomen we in op de verschillende kleine levens. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

  • In FRAMED is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten.
  • De muziek in FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en filmisch stadse soundscapes.
  • Let op: In FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

 

 

  • Cast DANSERS Adi Amit, Pommelien Van Hees (stage), Pedro Ricardo Henry, Yanaika Holle, Maud Huizing, Alfonso López González, Mariko Shimoda, Michele Simi (stage), Remy Tilburg, Mattia Trematerra (stage), Carmine Vigliotti, Liza Wallerbosch
  • Regie Conny Janssen en Thomas Rupert
Conny Janssen Danst Framed
Koop tickets