za 11 maart 2023 - 20:15 uur

Crazy Little Things

Queen: The Story

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 28,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert za 11 maart 2023 - 20:15 uur

Crazy Little Things

Queen: The Story

DJ Jean-Paul Heck, zanger Marijn Geluk en Leo Blokhuis creëerde samen Queen: The Story. Een waar muzikaal spektakelstuk waarin Crazy Little Things genadeloos dicht op geheel eigen wijze tegen de sound van Queen aankruipt

In korte tijd groeide Crazy Little Things uit tot een ware sensatie. Na optredens op verschillende grote podia en festivals, komt de zevenkoppige groep nu met een speciaal theaterprogramma.

De band wil maar één ding en dat is de legendarische live-shows en de vintage sound van Queen in het theater tot leven brengen. Geen opplaksnorren, rare pakjes of gesjoemel met de toonsoorten. We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddie, Brian, Roger en John tot leven wekken. Queen: The Story is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie.

  • Muziekjournalist, hoofdredacteur en Veronica-DJ Jean-Paul Heck creëerde samen met zanger Marijn Geluk en Heck’s goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Heck interviewde de originele Queen-leden meerdere malen. Zo ging hij thuis op bezoek bij drummer Roger Taylor en gitarist Brian May.
Crazy Little Things Queen: The Story
Koop tickets