wo 28 april 2021 - 19:15 uur

Davey Turnhout

Niet normaal gelukkig

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 17,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst wo 28 april 2021 - 19:15 uur

Davey Turnhout

Niet normaal gelukkig

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Dat vraagt de talentvolle comedian/cabaretier Davey Turnhout zich hardop af. Wat vinden andere mensen normaal voor een jongeman die net 30 geworden is?

Met hilarische anekdotes en veel (vaak vlijmscherpe) grappen komt Davey Turnhout tot de kern. Zo normaal is het namelijk niet om gelukkig te zijn. Je vindt geen geluk in een leven dat met name voor anderen normaal is. Davey is gelukkig op het podium, als hij zijn abnormale belevenissen met het publiek deelt. De ongemakkelijkheid die hij dan voelt, als het publiek zich hardop afvraagt of dit nou allemaal echt normaal is, daar doet hij het voor.

En als ze dan ook nog lachen om een keiharde grap, dan is hij niet normaal gelukkig.

  • Try-out
  • Winnaar Juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019
  • Roastbaas 2017 Dutch Roast Battles
Dutch Roast Battles met Davey Turnhout en Dave Felida
Davey Turnhout Niet normaal gelukkig
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling