vrijdag 24 januari 2020 - 20:30

De Fransse Eijkel

Subtropique

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,25 Prijs
  • € 15,75 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Cabaret en kleinkunst vrijdag 24 januari 2020 - 20:30

De Fransse Eijkel

Subtropique

Na hun spetterende debuut waren pers én publiek laaiend enthousiast en werd De Fransse Eijker  uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours 17/18. Nu is dit energieke duo met hun elastische lijven terug met de giga-gloednieuwe voorstelling ‘Subtropique’.

‘Subtropique’ is een absurdistische en humorvolle cabaretperformance waarin een afspiegeling van de wereld wordt geschetst binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort.
Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

  • Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, oftewel de Fransse Eijkel, ontvingen in 2013 en 2014 beiden de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden ze in 2016 samen de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

 

'Ze gaan met zoveel energie van sketch naar sketch dat de voorstelling voorbij is voordat je er erg in hebt. Een groot compliment voor deze jonge makers!’’

Theaterparadijs

"Verrassend, eigentijds en origineel.'' –

Musicalsites
De Fransse Eijkel Subtropique
Geweest