wo 21 september 2022 - 20:30 uur

De Geld Gasten

Mind Your Money

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Overig wo 21 september 2022 - 20:30 uur

De Geld Gasten

Mind Your Money

In deze Financieel-Gezond-Show transformeren onafhankelijk financieel adviseur Roelof de Pater en afhankelijk bedrijfscabaretier Marcel Harmsen complexe financiële vraagstukken in begrijpelijke taal.

Op interactieve en humoristische wijze en met veel praktijkvoorbeelden wordt uit de doeken gedaan welke keuzes je in je leven kunt maken om financieel gezond te worden en te blijven.
Huis, partner, pensioen en de gevolgen van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden: het komt allemaal in heldere uitleg voorbij.

Stel vragen, laat je informeren, zing mee, reageer, lach en geniet.
“Wij zorgen ervoor dat je straks weer rustig kunt slapen.”

  • Roelof is een ervaren financieel adviseur die organisaties en individuen adviseert en ondersteunt op het gebied van financiële planning. Arbeidsongeschiktheid en pensioen zijn twee van die zaken die extra aandacht behoeven. En weet je: Roelof vindt dit leuk…
  • Marcel is al jaren bedrijfscabaretier en liedjesman en trad op voor uiteenlopende clubs zoals banken, ziekenhuizen, pensioen uitvoerders, overheid en MKB.

De voorstelling is verplaatst van 3 november 2021 naar 21 september 2022. Ticketkopers zijn op 1 november 2021 op de hoogte gesteld per mail.

De Geld Gasten Mind Your Money
Geweest