za 1 juli 2023 - 20:15 uur

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Musicalproductiegroep Pier K 9 -21 jaar

Verwacht Prijzen & locatie

  • De Meerse Grote Zaal locatie
Onze Culturele gasten za 1 juli 2023 - 20:15 uur

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Musicalproductiegroep Pier K 9 -21 jaar

Op 1 en 2 juli verwachten wij Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer. Aanvangstijden en start verkoop worden later in het seizoen bekend gemaakt.


Elk seizoen brengen de getalenteerde leerlingen van de musicalproductiegroep 9-12 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, onder leiding van professionele docenten uit de musicalwereld, een grote musical ten tonele. De leerlingen zijn door middel van audities geselecteerd voor deze groep. Voorgaande jaren brachten zij met veel succes o.a. de musicals Fame, The Little Mermaid en Aladdin. Ook dit jaar komen zij wederom met een bekende musical. Welke dat is houden we nog even geheim. Het belooft sowieso een mooi spektakel te worden. Alle drie de disciplines (dans, zang en theater) worden uiteindelijk gecombineerd in een spetterende show.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer Musicalproductiegroep Pier K 9 -21 jaar
Verwacht