zo 3 juli 2022 - 14:00 uur

Rent

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 16,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Onze Culturele gasten zo 3 juli 2022 - 14:00 uur

Rent

Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer

De voorstellingen RENT zijn verplaatst van 11 en 12 juni 2022 naar 2 en 3 juli 2022. Ticketkopers hebben op 1 feb 2022 bericht ontvangen per mail.


Dit seizoen brengt de talentvolle musicalproductiegroep 18 t/m 25 jaar van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer van Pier K de succesvolle Amerikaanse rockmusical ‘Rent’!

‘Rent’ is gebaseerd op Puccini’s opera ‘La Bohème’ en vertelt het verhaal van acht vrienden in New York in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen ze ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je niet lang meer zult leven? In een jaar tijd leren de acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke les: Leven voor vandaag!

  • deze musical is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar

Klik hier voor alle voorstellingen van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer.


Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

Rent Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer
Koop tickets