vrijdag 12 juli 2019 - 20:30

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer

Urinetown

Geweest Prijzen & locatie
  • € 15,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
vrijdag 12 juli 2019 - 20:30

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer

Urinetown

Na de succesvolle productie ‘Into the woods’ spelen de jongeren van de Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer dit jaar de productie ‘Urinetown’. Alle dragende rollen worden vertolkt door jongeren die door middel van audities zijn geselecteerd en op intensieve wijze zijn getraind. Velen van hen volgen al jaren het talentenklasprogramma bij de Jeugdtheaterschool.

‘Urinetown’ is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het zit boordevol satirische humor en is een knipoog naar beroemde musicals als ‘Les Misérables’ en ‘West Side Story’. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak. De ongewone aanleiding is weliswaar het recht om te plassen, maar ‘Urinetown’ behandelt tevens maatschappelijke en alledaagse zaken die ons allemaal raken.

  • Regie: Dennis ten Verget
  • Choreografie: Neil Dolan
  • Zangcoach: Barbara van Houten.

Prijs € 15 en € 7,50 tot en met 12 jaar | excl. max. € 2,- reserveringskosten

 

Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.

 

De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer Urinetown
Geweest