di 20 december 2022 - 20:15 uur

De Nationale Operette presenteert

Weinachtskonzert WENEN * NEW YORK * PARIJS

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 35,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Klassieke muziek di 20 december 2022 - 20:15 uur

De Nationale Operette presenteert

Weinachtskonzert WENEN * NEW YORK * PARIJS

Een héérlijke operettereis!

De Nationale Operette luidt 2022 feestelijk uit met het Weinachtskonzert met pareltjes uit de Weense operette, maar ook juweeltjes uit het Amerikaanse en Franse operetterepertoire, waarbij de cancan natuurlijk niet mag ontbreken. Highlights uit de bekendste musicals zullen ook de revue passeren.

Met stersolisten van de voormalige Hoofdstad Operette
De muzikale leiding is in handen van de befaamde maestro Walter Proost. Met de enthousiaste Johann Strauss-bezetting van zijn gerenommeerde orkest European Philharmonia bent u verzekerd van een sprankelende, onvergetelijke concertervaring! De zang wordt vertolkt door voortreffelijke solisten die hun sporen op internationale podia ruimschoots hebben verdiend: sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Zij waren ooit stersolisten bij de voormalige Hoofdstad Operette! Een vocaal ensemble – bestaande uit aanstormende talenten – werkt dit seizoen ook mee. Staging: Brigitte Odett. Het ballet van De Nationale Operette zorgt – met dansen van choreografe Tessa Wouters – in een sprookjesachtig decor voor een oogverblindend totaalplaatje


Deze voorstelling is verplaatst van vrijdag 13 januari 2023 naar 20 december 2022. Ticketkopers hebben op 24 mei 2022 bericht ontvangen per mail.

  • Cast solisten Wilma Bierens, Arnold Bezuyen en Bert Simhoffer en dansers van De Nationale Operette
De Nationale Operette presenteert Weinachtskonzert WENEN * NEW YORK * PARIJS
Koop tickets