wo 2 februari 2022 - 20:15 uur

DE VERLEIDERS

Pandepaniek

Geweest Prijzen & locatie
  • Gratis Prijs
  • Gratis CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Toneel wo 2 februari 2022 - 20:15 uur

DE VERLEIDERS

Pandepaniek

Deze voorstelling heeft vorig jaar slechts 3 keer gespeeld tot de lockdown werd afgekondigd. Anderhalf jaar later is de voorstelling achterhaald door de werkelijkheid. Een nieuwe voorstelling schrijven lukt wegens verschillende omstandigheden ook niet. Met veel pijn in het hart hebben DE VERLEIDERS moeten besluiten ‘Pandepaniek’ te annuleren voor 21/22.
Ticketkopers zijn op 11 oktober per mail op de hoogte gesteld.


DE VERLEIDERS dagen u uit om mee te denken over de mondiale coronacrisis in PANDEPANIEK.

De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy worden door deze pandemie nog urgenter. Daarom juist nu een dystopische, absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. 

De coronacrisis zal grote maatschappelijke en sociale consequenties hebben. Juist in angstige tijden is het noodzakelijk om met een breder perspectief naar de zaken te kijken en dat gaan DE VERLEIDERS doen! Wie profiteert er van deze paniek? 

Verwacht geen troosttheater. Het is tijd voor actie. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne en een vaccin tegen de waan van de dag. Durf te komen! 

  • Cast George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács
  • Regie Aat Ceelen
DE VERLEIDERS Pandepaniek
Geweest