do 6 april 2023 - 20:30 uur

Défano Holwijn

Défano Holwijn Live

Geannuleerd Prijzen & locatie
  • € 22,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Musical en show do 6 april 2023 - 20:30 uur

Défano Holwijn

Défano Holwijn Live

Deze voorstelling is geannuleerd. Ticketkopers hebben telefonisch bericht van ons ontvangen.


In ‘Défano Holwijn’ live neemt de populaire influencer, Youtuber, rapper, presentator en acteur Défano de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven.
Is het echt zo leuk om altijd herkend te worden? En wat doe jij nou eigenlijk echt hele dagen Défano? Met een enorme vleug humor introduceert Défano de echte weetjes van het leven achter de schermen in de hippe influencer wereld van deze tijd aan het publiek.

Défano staat te popelen om voor de aller eerste keer met zijn eigen show het theater in te gaan en kan niet wachten om bepaalde elementen uit zijn succesvolle Instagram Talk show ‘Défano Late Live’ en Youtube hit ‘Wat Weet Jij’ door te trekken naar deze live theater show.

Een mix van de soms wat harde realiteit, muziek en interactie met het publiek zal centraal staan in Défano’s show. Ook Défano’s gevoel voor droge humor zal in de voorstelling niet te missen zijn!


Deze voorstelling is verplaatst van 1 apr 2022 naar donderdag 6 apr 2023. Ticketkopers hebben op 14 maart 2022 bericht van ons ontvangen.

Défano Holwijn Défano Holwijn Live
Geannuleerd