do 29 april 2021 - 20:30 uur

Diederick Ensink

Diederick’s debuut

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 29 april 2021 - 20:30 uur

Diederick Ensink

Diederick’s debuut

Deze voorstelling is verplaatst van 19 dec 2020 naar 29 april 2021. Ticketkopers hebben op 17 dec 2020 bericht ontvangen per email.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Het liefste zou hij in zijn eentje alle instrumenten van een orkest willen bespelen… én daarbij zingen. Dat gaat natuurlijk niet, zou je denken.
Om het tegendeel te bewijzen gaat Diederick Ensink ‘solo’: Met meer dan tien muziekinstrumenten, een ‘loop-station’ en een gezonde dosis humor neemt hij het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale verhaal met een breed scala aan muziekgenres: van Shaffy tot Coldplay, van Twarres tot Elton John. Zijn eigen songs mogen ook zeker niet ontbreken.

Kortom: ‘Diederick’s debuut’.

Promo Hoofddorp
Diederick Ensink Diederick’s debuut
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling