vr 4 februari 2022 - 19:30 uur

Diederik van Vleuten

Moedig voorwaarts!

Geweest Prijzen & locatie
  • € 23,00 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vr 4 februari 2022 - 19:30 uur

Diederik van Vleuten

Moedig voorwaarts!

De voorstelling op 4 febr is vanwege het teveel aantal bezoekers, gesplitst in 3 én 4 februari 2022. Ticketkopers hebben op 28 jan 2022 bericht van ons ontvangen per mail op welke datum zij zijn ingedeeld.
Let op: aanvangstijd is gewijzigd naar 19:30 uur (i.p.v. 20:15 uur). Klik hier voor het overzicht van beide voorstellingen. 


“Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen.”

Deze wijsheid van filosoof Kierkegaard heeft Diederik boven zijn bureau hangen. Om hem eraan te herinneren dat deze uitdagende tijden erom vragen zijn theatrale visie vol op de toekomst te richten. Of op zijn minst op het heden. Aan het verleden besteedde hij in drie bejubelde soloprogramma’s nu wel genoeg aandacht. Nederlands-Indië, de Eerste Wereldoorlog en Winston Churchill zijn geschiedenis. Vanaf nu gaat hij moedig voorwaarts!

Of hij als stand-up historian daarin ook slaagt zal de toekomst uitwijzen. In zijn vierde solo Moedig Voorwaarts neemt hij minstens anderhalf uur de tijd om het in ieder geval te proberen. Een ding is zeker: aan het eind van de avond zal de meesterverteller achterwaarts begrepen hebben waar zijn huidige aangrijpende verhaal over ging. Moedig Voorwaarts dus. Reserveer nu, want voor je het weet is het weer verleden tijd.

Diederik van Vleuten Moedig voorwaarts!
Geweest