za 20 maart 2021 - 21:00 uur

Dolf Jansen

Bijna (voorheen Oudejaars 2020)

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 22,75 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst za 20 maart 2021 - 21:00 uur

Dolf Jansen

Bijna (voorheen Oudejaars 2020)

15 okt 2020: Dolf Jansen is  verplaatst naar 20 maart 2021. Uiteraard kan hij geen “Oudejaars” meer spelen maar wijzigt de voorstelling in “Bijna”. Ticketkopers hebben op 26 oktober 2020 per email bericht ontvangen. Oude tickets blijven geldig.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


7 verhalen over onderweg zijn, en 1 over aankomen

Tussen al zijn oudejaarsvoorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In 2018 leidde dat tot een tour met westcoast-muziek, in het voorjaar van 2019 gaat Dolf verhalen vertellen. Geen keihard cabaret, geen stampende stand up, geen waterval aan grappen, maar verhalen. Uiteraard met genoeg ruimte voor humor, improvisatie en poëzie.

Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, over verlangen en verliezen en over onverwachte afslagen en ontmoetingen die het leven allemaal de moeite waard maken. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen…

 

  • Regie Jessica Borst
Dolf Jansen Bijna (voorheen Oudejaars 2020)
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling