woensdag 16 januari 2019 - 20:30

Dubbelcabaret

Andries Tunru & Beperkt Houdbaar

Geweest Prijzen & locatie
  • € 16,00 Prijs
  • € 13,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Andere locatie locatie
Cabaret en kleinkunst woensdag 16 januari 2019 - 20:30

Dubbelcabaret

Andries Tunru & Beperkt Houdbaar

Twee cabaretvoorstellingen in één. De solovoorstelling ‘Vlees, vis wal en schip’ van Andries Tunru en een unieke improvisatievoorstelling van Beperkt Houdbaar.

Andries Tunru vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Denkt, draaft en doet. Maar wat als de broodnodige rust niet komt? De jury van de Koningstheateracademie over Andries: “Zeer sterke verteller, veel fantasie, goeie grappen: “wat komt er de komende jaren een fantastische cabaretier bij op de Nederlandse podia”.

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru – winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015 – aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm. Iedere avond is uniek en het publiek bepaalt waar het verhaal over gaat. Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van!

  • Andries Tunru won de Publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival en de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.
  • Winnaar van het NK Improvisatietheater 2018
  • Joep Hullegie: piano
Dubbelcabaret Andries Tunru & Beperkt Houdbaar
Geweest