wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company

Avatāra (14+)

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 20,00 Prijs
  • € 16,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Dans wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company

Avatāra (14+)

In de bijzondere coproductie Avatāra van meesterpoppenspeler Duda Paiva en de bejubelde choreograaf Shailesh Bahoran komen werelden samen. Het publiek is onderdeel van een meeslepende reis langs indrukwekkende vergezichten van de Braziliaanse en Indiase cultuur.

In een optimistische en krachtige voorstelling waarin dans en poppenspel versmelten onderzoeken Shailesh en Duda het spanningsveld tussen mensen en goden. Blazen goden mensen het leven in of is het de mens die goden creëert? Wat is de verborgen kracht van symboliek? Welke invloed hebben botsingen in het verleden op de wijze waarop wij naar de goden kijken?

In deze coproductie zoeken we naar antwoorden in een interessante spiegeling tussen de kunstmatige menselijkheid van poppen en de gecreëerde mechanische beweging van de danstaal popping.

Shailesh en Duda refereren in Avatāra aan de anime en comics cultuur, vol superhelden en bovennatuurlijke krachten. In zowel de Braziliaanse als Indiase religieuze cultuur is er een voorname plek weggelegd voor halfgoden, natuurgoden en indrukwekkende avonturen die niet zouden misstaan in epische verhalen van bijvoorbeeld Masashi Kishimoto (Naruto), Marvel of Tolkien.

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company Avatāra (14+)
Koop tickets