wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company

Avatāra (14+)

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 20,00 Prijs
  • € 16,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Dans wo 7 december 2022 - 20:30 uur

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company

Avatāra (14+)

“een heel poëtische dansvoorstelling waarin de eigenheid van de dansers kan schitteren” – Theaterkrant ‘Keuze van de criticus’

Alter ego’s, halfgoden en bovennatuurlijke krachten zijn zo oud als verhalen zelf. In mythen, comics en films ontmoeten we superhelden, weerwolven en godenzonen die onze fantasie op wonderlijke wijze weten te prikkelen. In elk wezen zit iets verborgen, iets dat nog niemand heeft gezien. Wie ben jij als niemand kijkt?
Maar ook buiten fantasievolle verhalen lijken we steeds meer te gaan geloven in een alternatieve identiteit. Van je profielfoto tot je zorgvuldig samengestelde karakter in een game, het zijn allemaal avatars.

In deze meeslepende voorstelling, waarin dansers en foam sculpturen versmelten tot avontuurlijke karakters, vertellen meesterpoppenspeler Duda Paiva en de bejubelde choreograaf Shailesh Bahoran het verhaal van de levensadem. Want waar begint deze magie eigenlijk? Blazen goden mensen het leven in of is het de mens die goden creëert?

Samen ontdekken we dat nieuwe ontmoetingen kunnen leiden tot iets dat meer is dan een optelsom, een botsing tussen bestaande elementen die genoeg kracht opwekt om leven te blazen in iets dat nog niet bestond.

"In ‘Avatara’ versmelten de performers naadloos met hun meerhoofdige avatars"

de Volkskrant

"Ik heb eigenlijk niets dan lovende woorden voor Avatara. Deze bovennatuurlijke ervaring is echt een must- see."- Schuurjongeren

Duda Paiva Company & Illusionary Rockaz Company Avatāra (14+)
Koop tickets