vr 4 juni 2021 - 20:30 uur

Ed Struijlaart

Alles op Rood

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 21,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Theaterconcert vr 4 juni 2021 - 20:30 uur

Ed Struijlaart

Alles op Rood

Deze voorstelling verplaatst naar 8 april 2021Ticketkopers hebben op 21 okt 2020 per email bericht ontvangen.
Deze voorstelling is verplaatst van 8 april 2021 naar 4 juni 2021. Ticketkopers hebben op 22 maart bericht ontvangen per mail.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma.
Vanaf het moment dat Ed op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Maar hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam Ed Struijlaart die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.
Na 10 jaar maakt Ed de balans op: was de sprong het waard om alles op rood te zetten?
Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Er is zoveel materiaal dat een rad van fortuin soms een keuze maakt. Zo is elke avond anders!

  • Luister naar de ‘Alles op Rood’ podcast met gasten die ook vol voor hun passie zijn gegaan.
Ed Struijlaart Alles op Rood
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling