wo 9 juni 2021 - 19:30 uur

Edward Reekers, Astrid Akse, Lydia van der Meer, Peter Krako

The Best of the Carpenters

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 27,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 9 juni 2021 - 19:30 uur

Edward Reekers, Astrid Akse, Lydia van der Meer, Peter Krako

The Best of the Carpenters

Deze voorstelling is verplaatst van 12 dec 2020 naar 18 maart 2021. Ticketkopers hebben op 10 nov 2020 bericht ontvangen per email.
Deze voorstelling is verplaatst van 18 maart naar 9 juni 2021. Ticketkopers hebben op 16 maart bericht ontvangen per mail. 


Belangrijke informatie: 
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


In de jaren ’70 waren ze een begrip in de internationale muziekwereld: broer en zus Richard en Karen Carpenter. Met hun fantastische, herkenbare songs en prachtige harmonieën bestormden The Carpenters alle hitlijsten en verkochten jarenlang miljoenen platen. Hun samenwerking met componist Burt Bacharach is legendarisch.

Nu is er eindelijk een bloemlezing uit het rijke repertoire van The Carpenters in het theater te beleven. Een voorstelling om heerlijk bij weg te dromen, uitgevoerd door vier van de beste zangers/muzikanten van ons land.

Zanger Edward Reekers: “Muziek is emotie. Dat komt in de nummers van The Carpenters uitzonderlijk mooi tot uitdrukking. Het is muzikaal gezien van bijzonder hoog niveau en spreekt enorm veel mensen van verschillende generaties nog steeds aan. Het raakt je en komt dicht bij je gevoel. Daarom is het ook zo geweldig om juist die songs in een intieme setting met het publiek te delen.”

Met wereldberoemde songs als: Top of The World, Yesterday Once More, Jambalaya, I Won’t Last a Day Without You én natuurlijk Close to You. Dit aangevuld met een selectie “The Best of Ballads” in de sfeer van The Carpenters.

De band bestaat uit deze 4 TOP musici:

  • Astrid Akse – drums, percussie en zang

Theatertours en optredens  met o.a:  Edsilia Rombly, Mathilde Santing, Danny de Munk, Veldhuis en Kemper, Lois Lane, Waylon, Vrienden van Amstel live met Xander de Buisonjé en nog veel meer.

  • L’dia on Bass – bas en zang

Theatertours en optredens met o.a. Candy Dulfer, Edsilia Rombly, Veldhuis en Kemper, Trijntje Oosterhuis en al eerder in de MBN productie ‘Storytellers’ met o.a. Syb vd Ploeg en Maarten Peters.

  • Edward Reekers – zang en piano

Kayak en al Jaren te zien in de volgende MBN Producties:  Motel Westcoast, The Best of Britain, The Stones vs. The Beatles e.a.

  • Peter Krako – Gitaar en zang

Willeke Alberti, Elske DeWall, The Best of Ireland e.a.

The Best of Carpenters
Edward Reekers, Astrid Akse, Lydia van der Meer, Peter Krako The Best of the Carpenters
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling