di 14 maart 2023 - 14:00 uur

Ernest Beuving

Skoren!

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 19,00 Prijs
  • € 15,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst di 14 maart 2023 - 14:00 uur

Ernest Beuving

Skoren!

Ernest Beuving leert je in ‘Skoren!’ hoe je jezelf als winnaar kunt leren zien, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Al zit hij zelf aan de antidepressiva, zijn motto is dan ook:

‘Prozac eens lekker door!’

Alles positief blijven zien kun je leren. Hij weet dat een hoefijzer ook geluk brengt als je er één tegen je hoofd aan krijgt. Dan heb je namelijk geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.” Met dit soort bevrijdende redenaties verlaat iedereen de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen: “Want als die echt zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?”

‘Skoren!’ is het tweede cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving samen met zijn vaste gitarist Erik Raayman.

Beuving staat voor veel humor, imitaties en persiflages en prachtige liedjes. Hij heeft het o.a. over een reünie waar iedereen het verder geschopt bleek te hebben dan hijzelf. Terwijl Beuving alleen kon zeggen dat hij in de psychiatrie heeft gewerkt (hij heeft daar wasknijpers gemaakt), kreeg hij de meest glansrijke cv’s om zijn oren. Hij ontmoette daar ook het meisje waar hij voor het eerst mee tongzoende; kun je dan na 45 jaar zo de draad weer oppakken of niet? Ook speelt hij hoe hij zichzelf uiteindelijk ziet zitten in verzorgingstehuis het ‘Zinkende Anker’. Hij gaat in ieder geval niet naar het Altzheimercafél, ook al beloven ze een onvergetelijke avond. Hij komt als herboren het tehuis uit en rockt tot hij er bij neer valt.

  • Serie UitOpdeDag
  • Gitarist Erik Raayman speelde o.a. bij: Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

In de middag genieten van prachtige voorstellingen? Dat kan! We hebben regelmatig voorstellingen in de middag staan. Speciaal voor de voorstellingen op dinsdagmiddag hebben we een serie samengesteld. Kies er minimaal drie!


Als je van bovenstaande voorstellingen minimaal 3 kiest, krijg je een korting per voorstelling. Maak hier je keuze: ticketlink

 


Koop deze voorstelling in een serie:

In de middag genieten van prachtige voorstellingen? Dat kan! We hebben regelmatig voorstellingen in de middag staan. Speciaal voor de voorstellingen op dinsdagmiddag hebben we een serie samengesteld. Kies er minimaal drie!


Als je van bovenstaande voorstellingen minimaal 3 kiest, krijg je een korting per voorstelling.

(Speciale ticketlink voorstellingen volgt)

"Zeer getalenteerde komiek met de onderkoelde vrolijkheid van Tommy Cooper en een voortreffelijke imitator en gangmaker. Alle liedjes van zijn cd ‘Ode’ zijn even sterk"

Friesch Dagblad

"Niemand is bestand tegen hem, een mond als een mitrailleur en altijd een voltreffer op
het juiste moment. Zijn rake imitaties vallen in de smaak evenals zijn melancholische
liedjes."

De Telegraaf
Ernest Beuving Skoren!
Koop tickets