do 6 mei 2021 - 20:30 uur

Esther Apituley Presenteert

Kabarett Dapitulet met Hans Dagelet

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 21,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst do 6 mei 2021 - 20:30 uur

Esther Apituley Presenteert

Kabarett Dapitulet met Hans Dagelet

Deze voorstelling is verplaatst van 16 jan 2021 naar 5 februari 2021. Ticketkopers hebben op 17 dec 2020 bericht van ons ontvangen per email.
Deze voorstelling is opnieuw verplaatst van 5 feb 2021 naar 6 mei 2021. Ticketkopers hebben op 26 jan per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Kabarett Dapitulet is een tragikomische muziekvoorstelling met teksten van schrijver Daniil Charms, en muziek van o.a. Kreisler, Chopin, Shostakovich.

Acteur Hans Dagelet laat, gedreven door de teksten van Charms, zijn komische en ontroerende kant zien. Hij speelt een man die, om het leven te controleren, op late leeftijd politieagent werd. Samen met de musici Esther Apituley en Christiaan Kuyvenhoven heeft hij een voorstelling gemaakt vol onverwachtse dialogen en muzikale hoogtepunten. Kabarett Dapitulet is geestig en ontroerend.

Het leven van de befaamde Russische dichter en schrijver Daniil Charms (1905-1942) stond in het teken van het absurde. Hij roept alledaagse situaties op waarin zowel grotesk-komische als extreem ongemotiveerd gewelddadige gebeurtenissen absurd verlopen. Charms is confronterend-humoristisch, zonder gene of remming.

  • Esther Apituley was in De Meerse te zien met ‘Bach en Bleekwater’, ‘Vivaldi, Code Rood’ en ‘Beethoven, lost in Silence’.

“Absurdistisch, aangrijpend, stemmige muziek in een woeste maalstroom van emoties.”

NRC
Kabarett Dapitulet
Esther Apituley Presenteert Kabarett Dapitulet met Hans Dagelet
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling