woensdag 18 december 2019 - 20:30

Fabian Franciscus

VLAFEEST

Geweest Prijzen & locatie
  • € 16,50 Prijs
  • € 14,00 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst woensdag 18 december 2019 - 20:30

Fabian Franciscus

VLAFEEST

Fabian is cabaretier en autist. Beide doet hij zelfstandig. Het programma ‘VLAFEEST’ gaat over hoe hij hier steeds beter mee heeft leren leven.

In zijn laatste ‘viral video’ heeft hij het uitgebreid over zijn autisme. Hij beschrijft op een hilarische manier hoe dat hem soms in verwarrende situaties brengt. “Mijn show gaat natuurlijk niet alleen over dat autisme, maar het is wel een belangrijk deel van me. Het feit is wel dat ik er een heel eigen blik op de wereld door heb. Op die manier zet ik mijn eigenaardigheid in als een kracht.” Maar los van dat is het ook een cabaretvoorstelling en wil ik mijn bezoekers vooral een avond keihard lachen bezorgen. Want lachen betekent acceptatie en door acceptatie kon ik mijn eigen kracht vinden. Dat delen is toch een mooi streven?”.

  • Reprise
  • In onze seizoensbrochure staat als locatie: Het Oude Raadhuis. Wegens succes verplaatst naar De Meerse/Kleine Zaal en bijgeboekt op 19 december

"Zijn voorstelling roept veel sympathie op, en heeft grote emanciperende waarde. Maar het is ook een hele goede reclame voor zijn comedy, want Fabian Franciscus is beslist veel meer dan zijn autisme."

Theaterkrant
  • Regie Pieter Bouwman
Fabian Franciscus VLAFEEST
Geweest