wo 2 juni 2021 - 21:30 uur

FADOpelos2

Sei De Um Rio

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 2 juni 2021 - 21:30 uur

FADOpelos2

Sei De Um Rio

Deze voorstelling is verplaatst naar 19 maart 2021. Ticketkopers hebben op 9 november 2020 per email bericht ontvangen.
Deze voorstelling is opnieuw verplaatst van 19 maart 2021 naar 2  juni 2021. Ticketkopers hebben op 16 feb 2021 bericht ontvangen per email.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Voor deze verplaatste voorstelling zijn meer dan 30 tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Met hun deelname aan de SBS6 TV-hit “We Want More” in de zomermaanden van 2020 weet FADOpelos2 menig muziekliefhebber te ontroeren.

FADOpelos2 brengt Portugese Fado op een zeer intieme manier: met zang en gitaar! In Juli 2019 brachten ze hun eerste EP ‘Bairro Alto’ uit, waarop ook eigen werk te horen is.
Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat je meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

FADOpelos2 is een duo dat bestaat uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). Iris maakte al op jonge leeftijd kennis met de Portugese fado muziek. Zelfs zonder de taal te begrijpen, raakte deze muziek haar diep. In 2017 kwam ze in contact met de in Portugal geboren Tiago en leidde de gezamenlijke liefde voor de fado tot een innige samenwerking.

FADOpelos2 Sei De Um Rio
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling