vr 6 mei 2022 - 20:30 uur

FIFTY-ISH

Bart Oomen, Michel Sorbach, Dennis Rudge en Léon Ali Çifteci

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,25 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Toneel vr 6 mei 2022 - 20:30 uur

FIFTY-ISH

Bart Oomen, Michel Sorbach, Dennis Rudge en Léon Ali Çifteci

Vier vrienden op zoek naar de zin van het leven.

“Hoe kwetsbaarder de spelers en makers in Fifty-ish zich naar elkaar en het publiek durven op te stellen, hoe interessanter de voorstelling wordt.” – Theaterkrant

Fifty-ish is een tragikomedie over vier vrienden, acteurs van vijftig plus. Het leven lijkt aan hen voorbij te razen, alles moet jong en divers zijn en dan komt de Corona-crisis daar ook nog eens bovenop.  Ze voelen zich overbodig geworden maar zijn nog lang niet uitgeblust, integendeel!

Wat volgt is een opeenstapeling van scènes, liedjes, rapnummers en dansjes waarin ze proberen de balans op te maken van hun leven en hun bestaansrecht te bewijzen. Ze vertellen over verloren dromen en vergeten idealen, biechten jeugdzondes op en vertellen over de midlife crisis. En hun struggle met de veranderende tijdgeest, hoe woke zijn we eigenlijk?

Fifty-ish is een zelfonderzoek van de mannen op leeftijd waarin zal blijken dat je uiteindelijk te nooit te oud bent om te leren.

Een herkenbare voorstelling in een cast van gelouterde acteurs met een zeer verrassende samenstelling, Nederlands, Surinaams, Turks en Indisch.
En blijf vooral voor de afterparty!

  • Cast Ali Léon Çifteci, Dennis Rudge, Michel Sorbach en Bart Oomen
FIFTY-ISH Bart Oomen, Michel Sorbach, Dennis Rudge en Léon Ali Çifteci
Geweest