zondag 22 december 2019 - 20:00

Film: Judy *****

Gaat Zellweger in haar rol als Judy Garland voor een Oscar?

Geweest Prijzen & locatie
  • € 9,00 Filmticket
  • € 8,00 Filmticket CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Film zondag 22 december 2019 - 20:00

Film: Judy *****

Gaat Zellweger in haar rol als Judy Garland voor een Oscar?

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm ‘Judy’.

Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.
Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Judy toont de neergang van een fenomenale ster. Renée Zellweger schittert als Judy Garland in haar nadagen in Judy. Ze laat niet alleen haar neergang, maar ook haar fenomenale talent zien.

NRC

Zellweger laat zien dat Garland ook een innemende vrouw was, met charme en zelfspot. Een vrouw in wier gezelschap je graag twee uur lang verkeert, en het liefst nog veel langer

Filmkrant

Renée Zellweger is phenomenally good in this captivating account of Judy Garland’s final London concert run

The Guardian
Film: Judy ***** Gaat Zellweger in haar rol als Judy Garland voor een Oscar?
Geweest