wo 27 januari 2021 - 20:30 uur

Firma Mes

The Biggest Lawsuit On the Planet

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 18,75 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Toneel wo 27 januari 2021 - 20:30 uur

Firma Mes

The Biggest Lawsuit On the Planet

Deze voorstelling stond op 25 mei 2020 en is verplaatst naar 27 januari 2021. Kaartkopers hebben op 4 juli 2020 via mail bericht van ons ontvangen.


Voor deze voorstelling zijn binnen de 1,5 meter capaciteit tickets verkocht. Aangezien wij nog niet weten met hoeveel mensen we tegen die tijd in de zaal mogen is het voor ons en de artiest(en) heel waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Als er tickets vrij komen, word je als eerste gemaild dat de verkoop weer opengaat. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden. Je gegevens worden na de speeldatum verwijderd. Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Overal ter wereld staan op dit moment jonge mensen op om zich in te zetten voor het klimaat. In Amerika is de zestienjarige Jayden F. al jaren bezig de regering Trump aan te klagen voor de klimaatverandering. Deze rechtszaak, die nog steeds voortduurt en ook wel ‘The Biggest Lawsuit On The Planet’ wordt genoemd, is het uitgangspunt voor de nieuwe documentaire-voorstelling van Firma MES.

Met advies van (klimaat)journalist Jelmer Mommers van De Correspondent, onderzoekt Firma MES wat deze en soortgelijke zaken betekenen voor de klimaatproblematiek en voor onszelf. Wat betekent het om een strijd aan te gaan die zoveel groter is dan jij? En wat kunnen wij leren van Jayden F.?

 

"Genialer en actueler werd theater dit jaar niet"

de Volkskrant over 'RISHI'
Firma Mes The Biggest Lawsuit On the Planet
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling