zo 10 april 2022 - 14:00 uur

Floor Le Coultre viool en Maarten den Hengst piano

Beethoven, Clara Schumann, Robert Schumann

Geweest Prijzen & locatie
  • € 18,25 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • Het Oude Raadhuis locatie
Klassieke muziek zo 10 april 2022 - 14:00 uur

Floor Le Coultre viool en Maarten den Hengst piano

Beethoven, Clara Schumann, Robert Schumann

Dit programma met het duo Le Coultre-Den Hengst is een ode aan de lente. Een seizoen dat tegenstrijdige emoties oproept: hoop en verwachting van nieuw leven, maar tegelijkertijd ook herinneringen aan vervlogen tijden, en het besef van vergankelijkheid.

  • Floor Le Coultre, benoemd tot Jong Muzikaal Talent Nederland in 2011, heeft zich geëtaleerd als gepassioneerd en communicatief kamermusicus. Ze studeerde bij Joyce Tan, Ilona Sie Dhian Ho, Pavel Vernikov en Ilya Grubert. In 2014 sloot ze haar studie af met onderscheiding voor ‘meeslepend spel’. Floor heeft verschillende prijzen gewonnen en trad op in concertzalen in China, Europa, Zuid-Amerika en de USA.
  • Maarten den Hengst: Naast zijn liefde voor het solo piano repertoire is Maarten den Hengst tevens een veelgevraagd kamermusicus in alle mogelijke bezettingen. Hij concerteerde op verscheidene nationale en internationale festivals. Hij won prijzen op nationale en internationale concoursen zoals het Prinses Christina Concours, het YPF-pianoconcours, het Vriendenkrans concours, het Grachtenfestival concours en het Tbilisi International Piano concours in Georgië.
Floor Le Coultre viool en Maarten den Hengst piano Beethoven, Clara Schumann, Robert Schumann
Geweest