wo 26 april 2023 - 20:15 uur

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

The Francis and Dominic Show

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 39,50 Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert wo 26 april 2023 - 20:15 uur

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

The Francis and Dominic Show

De voorstelling is verplaatst van vrijdag 2 juni 2023 naar woensdag 26 april 2023 vanwege een wijziging in de tournee. Ticketkopers hebben op 7 okt 2022 bericht ontvangen per mail (tickets blijven geldig).


Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren, en kan genieten van een verbluffend concert.

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show, fantastisch zal vinden!

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis The Francis and Dominic Show
Koop tickets