woensdag 22 mei 2019 - 20:30

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Geweest Prijzen & locatie
  • € 20,50 Prijs
  • € 16,50 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
woensdag 22 mei 2019 - 20:30

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

U kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden gezien als ‘een vreemde eend in de bijt’, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken, gaat vaak gepaard met humor. En misschien hebben ze wel gelijk, want wie is er nu gek?

In ‘Paradijsvogels’ sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Naar Den Haag waar hij zijn vroege jeugd doorbracht. De paradijsvogels uit zijn verleden én het geloof inspireerden hem om van ‘zeker weten’ naar de schoonheid van twijfel te gaan.

  • Reprise

Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt.

Theaterkrant

Fred Delfgaauw is een geboren verteller en een uitstekende poppenspeler. Toepasselijke muziekflarden…een perfecte belichting en mooi gemaakte poppen. Minimale middelen met een maximaal effect…een echte theatertovenaar.

Haarlems Dagblad

De verbeelding wint. Paradijsvogels bezorgt je een mooie avond omdat Delfgaauw fraai kan vertellen. De speltechniek van Delfgaauw is verbluffend en zeer verfijnd. De magie die dat teweeg brengt voelt weldadig.

Scènes
  • Regie Aus Greidanus sr.
Fred Delfgaauw Paradijsvogels
Geweest