za 15 mei 2021 - 14:00 uur

Gijs van Rhijn, Japke Hartog & Ronald Jonker

De wolf en de zeven geitjes

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 10,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,- transactiekosten
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Kinder en familie za 15 mei 2021 - 14:00 uur

Gijs van Rhijn, Japke Hartog & Ronald Jonker

De wolf en de zeven geitjes

8 dec 2020: helaas is deze voorstelling wegens prive-omstandigheden van één van de acteurs verplaatst naar 15 mei 2021. Ticketkopers hebben op 9 december 2020 per email bericht ontvangen.


Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan.
Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij geen tickets meer op deze verplaatste voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Er zijn nog stoelen vrij (uitgaande van max. 30 stoelen)  en danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


‘De wolf en de zeven geitjes’ vertelt het sprookje over een moedergeit die haar kinderen waarschuwt de deur voor niemand open te doen, omdat de boze wolf in het bos loopt. Maar de wolf haalt allerlei trucs uit de kast om tóch bij de geitjes te komen. Lukt het de geitjes om de wolf buiten de deur te houden? In deze vrolijke familievoorstelling gaat voor kinderen gecomponeerde klassieke muziek (van onder andere Beethoven en Debussy) hand in hand met door het trio nieuw geschreven kinderliedjes.

  • ​Vanaf 4 jaar
  • Gijs van Rhijn won in 2011 het Leids Cabaret Festival. De jury hing aan zijn lippen vanwege zijn sterke mimiek en dynamiek in zijn verhalen. Japke Hartog is een veelzijdig en bevlogen zangeres en pianiste. Ronald Jonker is een gepassioneerd muzikant, speelde in diverse bands en is basgitaarleraar voor groot en klein.
Gijs van Rhijn, Japke Hartog & Ronald Jonker De wolf en de zeven geitjes
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling