wo 21 oktober 2020 - 21:15 uur

Greg Shapiro

Leaving Trumpland

Geweest Prijzen & locatie
  • € 21,50 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst wo 21 oktober 2020 - 21:15 uur

Greg Shapiro

Leaving Trumpland

16 okt 2020: Deze voorstelling stond om 20:15 uur maar is gesplitst in aanvangstijden 19:15 uur en 21:15 uur. Kaartkopers hebben op 16 oktober per email bericht ontvangen over hun aanvangstijd. 


Greg Shapiro (Boom Chicago, BNR, Comedy Central) is terug! De stem van de ‘Netherlands Second’-video (‘Zondag met Lubach’) is klaar voor 2020 met een Trump verkiezingsspecial; de verkiezingsconference – Donald J. Trump: The J is for Genius.

Wint Trump in 2020? Of zal hij zijn verlies verklaren als een grote overwinning? In ‘Leaving Trumpland’ komen we erachter hoe we Trump achter ons kunnen laten.  Maar – als Trump wint – zal Shapiro eerst zijn felicitaties aanbieden aan de echte winnaar: Vladimir Poetin. Daarna wordt het persoonlijk. Als Trump wint, wordt het dan tijd om zijn Amerikaanse paspoort op te geven? En de paspoorten van zijn kinderen? Zijn dochter heeft onlangs haar stemrecht aangevraagd, met als gevolg dat haar Nederlandse bank haar account heeft geannuleerd omdat ze Amerikaanse is. ‘Leaving Trumpland’ wordt ook een ode aan Nederland – een land dat inmiddels dichter bij het ideale Amerika ligt dan het Amerika van Trump.

  • Voorstelling is in het Engels / Nederlands

“Wat een ongelooflijke explosie van creativiteit, en wat is het vaak enorm geestig”... “Lachen, lachen en nog eens lachen”

Theaterkrant - Keuze van de Criticus over ‘The Madness of King Donald’
Greg Shapiro Leaving Trumpland
Geweest