woensdag 8 april 2020 - 20:30

Hans Aarsman

Dokter Aarsman

Koop tickets Prijzen & locatie
  • € 20,75 Prijs
  • € 16,75 CJP
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Overig woensdag 8 april 2020 - 20:30

Hans Aarsman

Dokter Aarsman

Mijn moeder was idolaat van chirurgen. Het leek haar een goed idee als ik chirurg zou worden. En als mijn zussen een chirurg aan de haak zouden slaan.

Mijn vader was slager. Chirurg is een treetje hoger. Ik ging mee in haar droom tot de puberteit aanbrak. Dan wil je alles behalve wat je moeder wil. Einde van het liedje, mijn zussen zijn niet met chirurgen getrouwd. En ik ben er geen geworden. Hoewel. Ik doe niets liever dan de hele dag diagnoses stellen.

In ‘Dokter Aarsman’ behandel ik de enerverende gevallen uit mijn dagelijkse praktijk. Wat de kern van mijn voorstelling is? Als je ervoor openstaat, is het leven een constante stroom van ontdekkingen.

Voor zijn pagina in de Volkskrant bekijkt Aarsman 4.000 persbeelden per dag. Die verdeelt hij over vijftig mapjes. Zo heeft hij bijvoorbeeld mappen hoogwaardigheidsbekleders die handen schudden, boompjes planten of linten doorknippen. Die belanden in het mapje LINT. Aan het eind van de week resteren zo’n dertig foto’s in de hoofdmap SUPER en één daarvan bespreekt hij dan in De Aarsman Collectie voor de Volkskrant.  Aarsman is ook regelmatig te zien bij praatprogramma’s op radio en tv, zoals bijvoorbeeld De Wereld Draait Door.

De nieuwsgierigheid en humor spatten van de planken af.

De Correspondent

Aarsman is een vlotte en geestige spreker, die met zijn observaties geregeld tot fascinerende conclusies komt … bijzonder geestig.

Theaterkrant
Hans Aarsman Dokter Aarsman
Koop tickets