do 10 juni 2021 - 19:15 uur

Hans de Booij

Hoe had ik het anders moeten doen

Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling Prijzen & locatie
  • € 25,00 Zitplaats
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Grote Zaal locatie
Theaterconcert do 10 juni 2021 - 19:15 uur

Hans de Booij

Hoe had ik het anders moeten doen

Belangrijke informatie: aanmelden zonder verplichting:
Wil je als eerste op de hoogte gesteld worden wanneer de verkoop open gaat? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan. Om teleurstelling te voorkomen verkopen wij nu geen tickets voor deze voorstelling totdat we meer zekerheid hebben over met hoeveel mensen wij in de zaal mogen.
Het is voor ons en de artiest(en) héél waardevol als je je interesse in deze voorstelling aangeeft d.m.v. de aanmeldlink. Je bent tot niets verplicht en wij gebruiken je gegevens alleen voor deze mail en niet voor andere (marketing)doeleinden.
Wij danken je alvast hartelijk voor het gebruikmaken van de aanmeldlink.


Hans de Booij is terug! En Hoe! Het waren de gloriedagen van de Nederlandstalige pop, de jaren 80, toen Hans de Booij de hitparades beklom. De dagen van Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen, Het Goede Doel en De Dijk…

Zijn debuutalbum ‘Hans de Booij’ stond 65 weken in de LP Top 100 en met de hits “Een vrouw zoals jij”, “Thuis ben” en vooral het kwikzilveren “Annabel”, genoot hij de status van een heus popidool.

De muziek van Hans is tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken van de vaderlandse radio. Zijn nieuwe album Hoe had ik het anders moeten doen kwam uit in november 2020.  Nu gaat hij met een combinatie van zijn grootste hits en nieuw materiaal op tour langs de Nederlandse theaters.

Hans de Booij Hoe had ik het anders moeten doen
Aanmelden Aanmelden voor deze voorstelling