vrijdag 13 maart 2020 - 20:30

Hans Teeuwen

Nou lekker dan

Geweest Prijzen & locatie
  • Gratis Prijs
Exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten, inclusief drankje.
  • De Meerse Kleine Zaal locatie
Cabaret en kleinkunst vrijdag 13 maart 2020 - 20:30

Hans Teeuwen

Nou lekker dan

Deze voorstelling stond op 19 maart 2020 Kleine Zaal en is verplaatst naar 4 mei 2021 Grote Zaal.
Kaartkopers hebben op 8 juli 2020 via mail bericht van ons gehad. 


Nou lekker dan. Hans Teeuwen gaat weer de theaters in! Het is vier jaar geleden dat hij op de planken stond met de uitverkochte tour van ‘Echte Rancune’.

NOU LEKKER DAN
De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest. Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers. Het voelt allemaal niet goed maar is wel grappig en daar komen de mensen toch op af dus er is geen reden om te veranderen wat eigenlijk diep en diep triest is voor zijn directe omgeving maar de betalende toeschouwer is spekkoper. Nou lekker dan.

HANS TEEUWEN
In 2011 stond Teeuwen op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in AFAS Live. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde. Hans’ laatste cabaretprogramma ‘Echte Rancune’, dat in mei 2016 in première ging, kon wederom rekenen op uitverkochte zalen. In de zomer van 2016 speelde hij ‘Echte Rancune’ voor 20.000 toeschouwers op Lowlands, waarna Teeuwen met ‘Real Rancour’ door Engeland trok. Eind 2017 opende hij de deuren naar zijn Hans Teeuwen World; een online platform waarop al zijn werk te zien is.

Hans Teeuwen Nou lekker dan
Geweest